روغن های طبیعی یا اسانس ها از گیاهان تهیه می شوند و دارای خواص گوناگون می باشند این روغن ها از انواع مرکبات به دست میآیند که این مرکبات عبارتند از: هلو ، پرتقال ، لیمو و سایر محصولات . البته در برخی موارد میتوان این روغن را از برگ گیاهان و میوه ها نیز به دست آورد. در این مقاله به اسانس یا روغن پرتقال اشاره میشود که این اسانس از پوست پرتقال استخراج می شود. فرایند استخراج این روغن با کمک پرس پوست پرتقال انجام میشود. فرآیند فروش اسید فسفریک
موارد استفاده و خواص اسانس پرتقال
سدیم اریتروبات چه کاربردی در صنعت غذایی دارد؟
روغن ,پرتقال ,اسانس ,ها ,موارد ,مرکبات ,این روغن ,پوست پرتقال ,که این ,ها از ,به دست
درباره این سایت